تور ده گردو از شیراز

تور ده گردو از شیراز یکی از جاذبه های گردشگری استان فارس است که تا شیراز 90 کیلومتر و نورآباد ممسنی 45 کیلومتر فاصله داشته و می توانید از لذت آب نوردی ، غار نوردی و دره نوردی بهرمند شوید.
تور ده گردو از شیراز

تور ده گردو از شیراز یک تور طبیعت گردی برای دوستداران طبیعت، ورزش های هیجان انگیز و تفریحات آبی است. اگر به دنبال تجربه هیجان انگیز از طبیعت گردی هستید، با تور دهگردو از شیراز می توانید لذت آب نوردی ، غار نوردی ، دره نوردی و پرش در آب را تجربه کنید. رودخانه دهگردو یکی از جاذبه های گردشگری است که تا شیراز 90 کیلومتر و نورآباد ممسنی 45 کیلومتر فاصله داشته و گردشگران می توانند از فضای طبیعی و درختان وسیع و سایه گستر آن و برمهای مورد توجه جهت شنا و آبتنی و آبشارهای دیدنی آن بهرمند شوند

 غار بسیار زیبا در این روستا آن را به یکی از جاذبه‌های گردشگری استان فارس تبدیل کرده است که طبیعت‌گردان بسیاری را به سمت خود می‌کشاند. غار آبی ده گردو در دره‌ای پر از درختان گردو و بلوط واقع شده و در اطراف آن نیز باغهای سیب به چشم می‌خورد.

ده گردو کجاست

رودخانه دهگردو یکی از رودخانه های مهم منطقه دشمن زیاری است که در دو کیلومتری روستای مخروبه درک تیرتاج و یک کیلومتری روستای گلگون و در 5 کیلومتری شهرک سردشت تیرتاج قرار دارد. ده گردو روستایی از توابع بخش دشمن زیاری شهرستان ممسنی در استان فارس ایران است. غاری بسیار زیبا در این منطقه وجود دارد.

برای مشاوره و رزرو تور ده گردو از شیراز با شماره 09365668532 تماس حاصل نموده و یا از طریق پیام رسان واتساپ به همین شماره پیام دهید و یا تور مورد نظر خود را از میان تورهای دارای ظرفیت زیر انتخاب نموده و به صورت آنلاین رزرو خود را انجام دهید
تور ترکیبی آبنوردی ،بکر،رودشیر ،نعل اسبی
749,000 تومان
تور ترکیبی آبنوردی ،بکر،رودشیر ،نعل اسبی
جمعه۱۳ تیر ساعت 7صبح
جمعه۱۳ تیر ساعت 21
اطلاعات بیشتر و رزرو
ظرفیت 2 نفر
تورگروهی و شاد شهر زیبای وان ترکیه
11,000,000 تومان
تورگروهی و شاد شهر زیبای وان ترکیه
پنج شنبه 19 تیرماه ساعت ۰۲:۰۰ بامداد
سه شنبه 24 تیر ساعت ۱۸:۰۰
اطلاعات بیشتر و رزرو
ظرفیت 24 نفر
طبیعت یک روزه گردو کنک
820,000 تومان
طبیعت یک روزه گردو کنک
جمعه 20 تیر ماه ساعت 7 صبح
جمعه 20 تیر ماه
اطلاعات بیشتر و رزرو
ظرفیت 7 نفر
تور 6 روزه دالان پر، ارومیه و تخت سلیمان 25 تیر
11,900,000 تومان
تور 6 روزه دالان پر، ارومیه و تخت سلیمان 25 تیر
25 تیر ساعت 6 صبح از شیراز
تا آخر شب دوشنبه 30 تیر شیرازیم
اطلاعات بیشتر و رزرو
ظرفیت 12 نفر
تورگروهی و شاد شهر زیبای وان ترکیه
11,000,000 تومان
تورگروهی و شاد شهر زیبای وان ترکیه
پنج شنبه 26 تیرماه ساعت ۰۲:۰۰ بامداد
سه شنبه 31 تیر ساعت ۱۸:۰۰
اطلاعات بیشتر و رزرو
ظرفیت 24 نفر
تور یک روزه تنگه مهریان و کبوتری 27 تیر
990,000 تومان
تور یک روزه تنگه مهریان و کبوتری 27 تیر
جمعه 27 تیر ساعت 5:30
جمعه 27 تیر تاآخر شب شیراز هستیم
اطلاعات بیشتر و رزرو
ظرفیت 38 نفر
عضویت در گروه واتساپ تورهای شیراز

غار آبی ده گردو

رودخانه پر آبی در دره این غار زیبا جاری است. در مسیر این رودخانه آبشار کوچکی قرار دارد. این رودخانه از داخل غار عبور می‌کند. درون غار قندیل‌های بسیار زیبایی وجود دارد که هر بیننده‌ای را به وجد می‌آورد و آن را به یکی از غارهای شگفت انگیز ایران تبدیل می‌کند. غار نوردی درون غار آبی ده گردو بسیار مهیج و لذت بخش است و البته به کمی احتیاط نیز نیاز دارد. غار آبی ده گردو در 90 کیلومتری شیراز و در مسیر دشمن زیاری به نورآباد قرار دارد.

 غار در دره ای واقع شده است پر از درختان گردو و بلوط و اطراف آن نیز باغهای سیب روستا قرار دارد. رودخانه پر آبی در دره جاری است در مسیر استخر خوبی ایجاد شده بود و بعد از آن آبشار کوچکی قرار دارد. بعد از آبشار وارد غار می شوید که دهانه غار کمی شیبدار است و طول غار حدود ۱۵۰ متر می باشد و عمق آب درون آن حدود ۱/۵ متر است . از جای جای سقف غار آب می چکد و آب درون آن بسیار یخ است و برای کسانی که مریضی قلبی داشته باشند اصلا مناسب نخواهد بود.

همچنین شنا در استخر پشت غار برای کسانی که شنا بلد نیستند باید همراه با جلیقه باشد. غار نوردی درون غار آبی ده گردو بسیار مهیج و ِلذت بخش است.

تنگ ده گردو

این تنگه یک مکان زیبا و بکر برای دوست داران طبیعت است. عبور آب از میان غار پوشیده از خزه و وارد شدن آن به تنگه که کل تنگه را آب فرا گرفته ولی با عمق کم . بعد از آن در یک سراشیبی سخره ای و سنگی قرار میگیرد و حوضچه های بسیار زیبایی شکل میدهد.

وسایل مورد نیاز برای تور ده گردو

  • خنده و انرژی مثبت
  • لباس مناسب
  • ضدآفتاب
  • داروی های شخصی
  • عینک آفتابی
  • نقاب و کلاه